Jobs

Jobs

Vacature R&D collega

Er zal ook een tijd zijn na-corona.
Om ons gamma chocoladeproducten met zoetstoffen uit Stevia verder uit te breiden is Cavalier op zoek naar een R&D collega voor onmiddellijke in dienst treding.

Naast onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, zul je ook in staan voor kwaliteit (BRC norm), veiligheid, gezondheid en milieu. Je zult dus het midden moeten vinden tussen creativiteit en out-of-the-box denken voor productontwikkeling, met het toepassen van de procedures en normen die volgens BRC, veiligheid, gezondheid en milieu vereist zijn.

Heb je een achtergrond als master in de voedingsindustrie, voeding of gelijkwaardig, mogelijks ook een eerste werkervaring achter de rug en wens je het team van Cavalier in Eeklo te vervoegen, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten, door je CV met begeleidingsbrief te sturen naar info@cavalier.be.

Cavalier is sinds 25 jaar de pionier in chocoladeproducten zonder toegevoegde suikers. Met onze producten wonnen we reeds diverse prijzen, waaronder innovatie, smaak en gezondheid. Dit pionierschap willen we verder verzekeren. Ook na de huidige Corona crisis.

Het Cavalier team kijkt uit naar de eerste kennismaking en hopelijk maak je binnenkort deel uit van ons award-winning team.

Hou het gezond!
Groeten,
Het Cavalier team.