Retourbeleid

Bedenktijd

In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten die vallen in het toepassingsveld van de wet van 14 juli 1991 gewijzigd door de wet van 25 mei 1999, heeft de klant het recht om aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder een boete te moeten betalen en zonder opgave van een reden. Dit recht is beperkt tot afhalingen af fabriek of bij verzending tot het ogenblik dat de goederen Cavalier verlaten.

 

Omdat onze producten vers en temperatuurgevoelig zijn en bijgevolg een beperkte houdbaarheid hebben, worden deze in een bijzondere verpakking geleverd: uw bestelling is definitief zodra de bestelling verzonden is en kan in beginsel niet geannuleerd worden. Deze werkwijze is noodzakelijk omdat de kwaliteitsgarantie in retour niet kan gegarandeerd worden.

 

Bestellingen terugsturen bij klachten

Indien er ondanks onze kwaliteitscontrole toch iets fout zou gaan, of indien u niet tevreden bent over de geleverde goederen, kan u contact opnemen met onze klantendienst op het adres info@cavalier.be. Onze medewerkers zullen met u een geschikte oplossing uitwerken.

Enkel door de goederen waarover u niet tevreden bent binnen de 10 kalenderdagen na ontvangst van de goederen terug te sturen, kunnen wij onderzoeken wat fout gegaan is. Deze goederen worden vervolgens intern gecontroleerd. Indien de klacht gegrond blijkt te zijn, wordt het aankoopbedrag van deze goederen terugbetaald.