BELGISCHE WITTE CHOCOLADE MET MANGO- EN FRAMBOOSVULLING MET ZOETSTOFFEN (STEVIOLGLYCOSIDEN).
Ingrediënten: cacaoboter, volle MELKpoeder, voedingsvezels (dextrine, inuline, oligofructose), weipoeder (MELK), zoetstoffen (erythritol, steviolglycosiden), magere MELKpoeder, gevriesdroogd mangopoeder (4,6%), gevriesdroogde frambozen (2,7%), emulgator (SOJAlecithine), natuurlijke aroma’s. Cacao: 44% minimum. Geproduceerd in een atelier waar ook NOTEN worden verwerkt.
Voedingswaarde
|
Per 100g
|
Energie
|
2039 kJ / 487 kcal
|
Vetten
|
34,9g
|
waarvan verzadigde vetzuren
|
22g
|
Koolhydraten
|
34,4g
|
waarvan suikers
|
21,5g
|
waarvan polyolen
|
8,9g
|
Vezels
|
13,7g
|
Eiwitten
|
12,5g
|
Zout
|
0,4g
|